Informatie voor eerstejaars

Beste eerstejaars,

Er breekt een nieuwe periode in jullie leven aan. Jullie gaan filosofie studeren in Groningen! De komende tijd zullen veel nieuwe zaken hun intrede doen en als STUFF willen we jullie erg graag helpen om deze periode zo soepel mogelijk te laten voltrekken. Vandaar wat informatie.

Als het goed is ontvangen jullie een welkomstpakket van de Faculteit Wijsbegeerte. Hier zit een boel informatie in over de faculteit en de vereniging. Mocht je dit pakket niet ontvangen, dan kun je contact opnemen met Fré Moorrees (f.c.moorrees@rug.nl). 

De eerste studiedag is maandag 3 september. Je begint om negen uur met je eerste colleges aan de faculteit Wijsbegeerte (Oude Boteringestraat 52, 9712 GL Groningen). Je zult dan een mentor aangewezen krijgen die je alles kan vragen en die je zal helpen bij het begin van je opleiding.

In deze dagen kun je (als je dat nog niet via internet gedaan hebt) lid worden van STUFF. Dit kan ook later, maar je dient wel lid te worden van STUFF als je mee gaat op introductiekamp van 7 tot 9 september. Je kunt je aanmelden voor dit introkamp via je mentor in de eerste dagen van je studie.

De boeken kun je bij ons met korting bestellen als je lid geworden bent. Dit kan ook via onze site. Je dient in dit geval wel je account online te activeren. Je hebt niet altijd alle boeken nodig, dus je kunt ook wachten tot het begin van het college. Er zijn vaak ook tweedejaars die nog boeken hebben en wel willen verkopen; hiervoor kun je de STUFF-Facebook of EHBF 2017-2018 Facebookpagina gebruiken. 

Voor verdere vragen kun je mailen naar fil-stuff@rug.nl.

Groet,
Femke Salveda & Maaike Rijntjes
Secretariaat STUFF
ALA.jpg