Alumnidag

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
20 mei 2017 10:30 - 17:00
Locatie
Faculteit Wijsbegeerte

Maak kennis met de grotemensenwereld op de alumnidag! 

Op 20 mei zal er voor het eerst sinds tijden weer een alumnidag plaatsvinden. STUFF draagt bij aan de organisatie van dit evenement door de faculteit. Hier zullen alumni (afgestudeerden aan onze faculteit) elkaar weer ontmoeten. Maar het is ook de ideale gelegenheid voor studenten om contact te leggen met alumni. Deze alumni kunnen ook een goed beeld schetsen van het leven van een filosoof in de grotemensenwereld; wat doet men na de studie wijsbegeerte? 

Het programma bevat onder andere lezingen van alumni, die een carrière hebben opgebouwd op basis van hun filosofische kennis en vaardigheden en interactieve workshops voor studenten en alumni, onder meer betreffende de veranderingen die onze faculteit heeft ondergaan in de loop der jaren.

Zijn naam benadrukt de rol van studenten niet zo zeer, maar hij staat volledig in het thema van contact tussen student en alumnus. Studenten zijn dus erg belangrijk voor de alumnidag en de alumnidag is erg belangrijk voor studenten. Meld je aan voor de alumnidag op http://www.rug.nl/news/2017/02/zaterdag-20-mei-alumnidag-wijsbegeerte en maak kennis met filosofen in de grotemensenwereld.