Bestuurssollicitaties

Over dit evenement

Categorie
Mededelingen
Organisator
Bestuur 2019-2020
Vanaf
20 mrt. 2020 16:05:00
Tot
26 apr. 2020 17:30:00

Alles is afgelast, maar het bestuur van 20/21 moet nog steeds gevuld worden met een aantal toppers. Een studievereniging zoals STUFF besturen zal de leukste ervaring van je leven worden. Een regulier bestuur bestaat uit zes functies: voorzitter, penningmeester, secretaris, commissaris extern, commissaris intern en commissaris FenO. Samen zijn zij verantwoordelijk voor een goed functionerende vereniging. Lijkt het je wat om volgend academisch jaar één van deze functies te bekleden? Wil jij een wonderbaarlijke ervaring rijker worden? Stuur dan een motivatiebrief samen met je CV naar secretaris@stuffgroningen.nl

Je hebt nog even om er over na te denken, maar twijfel niet te lang! De deadline voor het insturen van je sollicitatiebrief met daarin een motivatie en een CV is zondag 26 april (de zondag na de eventuele studiereis). Daarna zullen sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Meer informatie zal nog volgen en voor vragen kan je natuurlijk altijd bij ons terecht. Ook zullen we nog een informatiemoment organiseren.

Hieronder een korte omschrijving per functie!

Voorzitter

Als voorzitter ben je het eerste aanspreekpunt van de vereniging. Het is belangrijk dat je het overzicht houdt over alles wat er speelt en over de andere functies binnen het bestuur. Je leidt de vergaderingen (waaronder de ALV’s) en je maakt altijd agenda’s. Je zorgt ervoor dat alle belangrijke dingen aan bod komen en je verdeelt de taken binnen het bestuur. Het is aan jou om in te grijpen als dingen verkeerd lijken te gaan, en om knopen door te hakken.

Omdat je het aanspreekpunt bent, kan je veel telefoontjes en koffiegesprekken verwachten. Zo leer je allemaal nieuwe mensen kennen. Ook houd jij praatjes bij evenementen om STUFF te promoten en te vertegenwoordigen.

Kan jij goed het overzicht houden en lijkt het je leuk om het gezicht van STUFF te zijn? Solliciteer dan voor de rol van de voorzitter!

Als je vragen of twijfels hebt kan je altijd bij mij (Maartje) terecht.

 

Penningmeester

De penningmeester is verantwoordelijk voor alles wat met geld te maken heeft binnen STUFF. Je onderhoudt het contact met de penningmeester van de commissies en ondersteunt deze waar nodig. Je betaalt facturen en int incasso’s, en houdt alles bij in een aantal bestanden. Deze bestanden presenteer je vervolgens bij de ALV. Ook ben jij in het bezit van de STUFF pinpas en je bent de eindbaas als het om financiële beslissingen gaat.

Ren jij niet weg voor cijfertjes en kan jij goed het overzicht houden? Zoek niet langer door!

Je kunt terecht bij Lucas (#KuipersKuipers) voor al je vragen over deze functie.

 

Secretaris

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Je notuleert bij vergaderingen, je beheert het STUFF mailadres en onderhoudt de ledenadministratie.

Als er documenten geschreven moeten worden, ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van deze documenten (bijvoorbeeld het beleidsplan aan het begin van het jaar). Ook mag je iedere maand een ledenmail schrijven om iedereen op de hoogte houden van alles wat er gaande is binnen de vereniging.

Vind jij het leuk om te notuleren en gaat schrijven je makkelijk af? Dan past deze functie bij jou. Voor vragen over de secretarisfunctie kun je terecht bij Marieke (#yayeet).

 

Commissaris intern

Als intern ben jij verantwoordelijk voor alles wat er speelt binnen de vele commissies van STUFF. Je woont vergaderingen bij, zorgt ervoor dat voorzitters allerlei bestanden inleveren en leest notulen door van de commissievergaderingen. Je onderhoudt het contact met de voorzitters en helpt ze waar nodig. Jij bent een groot aanspreekpunt voor de actieve leden en zal deze dan ook razendsnel leren kennen.

Vind jij het leuk om op de hoogte zijn van alle evenementen en activiteiten en om hier en daar in te kunnen springen? Kan jij goed overzicht houden? Dan is dit de functie voor jou!

Dit jaar vervult Dirk deze functie, en deze kan je dan ook altijd vragen stellen over het doen en laten van een intern.

 

Commissaris extern

Als commissaris extern ben je verantwoordelijk voor het contact met externe partijen. Denk hierbij aan het regelen van sponsoren, het onderhouden van contact met zusterverenigingen en andere studieverenigingen en het contact en contract met de borrellocatie. Je kan nadenken over leuke nieuwe samenwerkingsverbanden en activiteiten organiseren samen met allerlei partijen (MUF, EsGALAtie, etc.)

Vind jij het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en veel te socializen? Dan is dit de functie voor jou!

Deze rol word dit jaar vervult door niemand minder dan de enige echte Tirza (#Tirzforfierce). Schroom niet om haar even aan te spreken voor meer informatie!

 

Commissaris Faculteit en Onderwijs

Als FenO ben je de schakel tussen de faculteit en STUFF. Daarnaast houdt je bezig met filosofische en carrière gerelateerde zaken. Aansluitend hierop zal je plaatsnemen in de Filocie om deze te helpen met het organiseren van evenementen.

De taken van de FenO staan niet zo vast als bij de andere functies het geval is. Dit betekent dat je veel zelf in kan vullen, wat deze rol heel erg leuk maakt! Je kan met creatieve ideeën komen en je bestuursgenoten verder helpen waar nodig.

Helaas hebben we het dit jaar zonder FenO moeten doen, des te mooier zou het zijn als jij volgend jaar deze functie zou willen vervullen!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren