Dungeons and Dragons

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Accie
Organisator
Accie
Datum en tijd
6 jun. 2019 19:00 - 01:00
Locatie
Aweg 39

Het einde der tijden is aangebroken en JIJ bent de enige die de wereld kan redden! Donderdag 6 juni krijg je de kans een ware held te worden tijdens de STUFF Dungeons and Dragons avond. Slijp je zwaard, oefen je toverspreuk en plan je strategie want de toekomst van de wereld kan je niet aan het lot overlaten.
Sinds Dungeons en Dragons (D&D), de beroemde “tabletop fantasy role-playing game” uit Amerika, in 2014 met een nieuwe versimpelde speleditie uitkwam groeit het wereldwijd in populariteit. Ook op onze faculteit is deze hype goed te voelen: steeds meer filosofen zitten ‘s avond met hun vrienden om een tafel te fantaseren over wilde avonturen en woeste draken terwijl ze gooien met een enorme dobbelsteen. D&D is een bijzonder spel dat niet draait om winnen, maar om het gezamenlijk creëren van een fantastisch verhaal. Onder begeleiding van een spelleider (de Dungeon Master) kruipen spelers in de huid van hun zelfverzonnen personage. Samen beschrijven ze hoe hun personages zich uit de meest benarde situaties redden, monsters verslaan en mysteries ontrafelen.
Lijkt het jou leuk om dit ook eens te ervaren? Schrijf je dan nu in voor de STUFF Dungeons en Dragons avond. Eerst krijg je een uitleg van het spel en vervolgens kun jij samen met je medefilosofen een hapklaar “2019 the end of time STUFF lustrum D&D avontuur” beleven. Wij zorgen voor bier en snacks.
BELANGRIJK!!! Je kunt alleen meedoen aan deze activiteit als je de hele avond beschikbaar bent. Dus 19:00 uur met een volle maag aanwezig op Aweg 39 tot maximaal een uur of 1:00.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren