Interesselijst Move!

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2017-2018
Vanaf
16 apr. 2018 10:45:00
Tot
1 mei 2018 17:00:00
Locatie
Groningen

Lieve allemaal,

Dit studiejaar is al bijna ten einde en dat betekent dat we eindelijk kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie! Mara dat betekent ook al dat je kan gaan bedenken hoe je volgend studiejaar in gaat vullen 😊 Het STUFF-bestuur heeft wel een ideetje!

Dit jaar zijn we benaderd door Stichting Move Groningen. Zij brengen studenten en kinderen uit groep 7 en 8 samen om iets te kunnen betekenen voor Groningen. De studenten vormen een studentencommissie van ongeveer 4 tot 6 man. Deze commissie wordt door Move gekoppeld aan een basisschool in Groningen. Als student ben je de projectleider en ondersteun je de kinderen, die in dit proces de creatief leiders zijn. Het doel van dit project is om de kinderen te laten ervaren dat zij iets teweeg kunnen brengen en van waarde kunnen zijn voor hun wijk.

Natuurlijk is dit project voor jou als student ook heel waardevol: je hebt contact met scholen, bedrijven en de gemeente en levert een positieve bijdrage aan een wijk waar dat hard nodig is.

Nu nog even wat praktische informatie: dit project gaat van start in september. Je komt zes keer samen met de kinderen voor ongeveer anderhalf uur. Dit wordt verdeeld over ongeveer 4 tot 6 maanden. Naast dat je met de kinderen bezig bent moet je tussendoor ook de lessen voorbereiden en contact opnemen met verschillende instanties. Ga er dus vanuit dat je er elke week wel tijd in moet steken: ongeveer 2 tot 4 uur per week. Tijdens dit project wordt je begeleid door Move. Zij regelen verschillende trainingen zodat je optimaal voorbereid bent.

Lijkt dit je wel wat? Schrijf je dan in op deze interesselijst! Ik zal iedereen die zich dan hierop ingeschreven heeft in augustus opnieuw benaderen en dan een commissie samenstellen.

Wanneer je vragen hebt kan je die altijd aan me stellen. Spreek me aan op de faculteit of stuur even een berichtje.

Liefs,

Roos

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren