KLIMAATMARS IN AMSTERDAM

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2018-2019
Datum en tijd
10 mrt. 2019 13:00 - 16:00
Locatie
op de Dam in Amsterdam

ENGLISH BELOW
---------

Op 10 maart is er in Amsterdam van 13:00 tot 16:00 een klimaatmars op de Dam, en het lijkt ons goed om daar met zo veel mogelijk mensen naartoe te gaan. En als je dan toch gaat, is het natuurlijk gezelliger om dat met je mede-STUFFERS te doen! Daarom bestaat dit evenement, waar je je kan aanmelden zodat je weet welke filosofen er allemaal gaan en dan kunnen we gezellig in een groep reizen. We zullen die dag rond 10 uur vanuit Groningen vertrekken naar de Dam in Amsterdam.

Laat in het evenement achter of je een week OV hebt, want in dat geval kan je als je wil ook je telefoonnummer achterlaten, zodat wij een groepsapp kunnen maken met de mensen die dan zelf onderling een groepsticket kunnen regelen. De mars duurt tot 4 uur, dus daarna is er genoeg tijd om nog even in Amsterdam rond te snuffelen.

Ook kun je een kijkje nemen op het echte Facebook-evenement van de klimaatmars, waarop het volgende staat:
"Op 10 maart gaat Nederland massaal de straat op voor het klimaat in de klimaatmars in Amsterdam. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. App of bel je vrienden en loop mee.
Wij gaan de straat op voor een eerlijk klimaatbeleid. Wij zijn klaar met vage beloften en halve maatregelen en willen concrete afspraken.
• Wij zijn voor een eerlijke verdeling van de lasten en lusten.
• Wij zijn voor ‘de vervuiler betaalt’.
• Wij zijn voor een toekomst waarin iedereen duurzaam en warm woont.
• Wij zijn voor een toekomst met goede groene banen."

Tot dan! 

-----

Hello, 

On the 10th of March there is a climate march on the Dam in Amsterdam from 13:00 to 16:00. We hope a lot of STUFFERS will come to this march. You can sign in on the site, so we can travel in a group (leave your mobile number, if you want to join the watsapp group to discuss about a group-ticket). We will depart from Groningen station at 10 o'clock in the morning. 

There is also an official Facebook group with more information about this march. 

Hope to see you on the 10th of March! 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren