Met Uitsluitend Filosofen (MUF)

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Meerdaagse activiteiten
Organisator
Bestuur 2016-2017
Van
9 jun. 2017 17:00:00
Tot
11 jun. 2017 17:00:00
Locatie
De Abbert, Dronten

Binnenkort gaat het dan beginnen, het grootste en meest epische kamp voor filosofen van heel Nederland. Het hele weekend van 9 tot en met 11 juni zullen filosofiestudenten uit Groningen, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Leiden en Amsterdam zich vermaken met spelen, muziek en gezelligheid in de bossen en op het strand nabij Dronten tijdens het door ERA, FUF en STUFF georganiseerde MUF 2017. 

Dit jaar vindt MUF plaats op een andere (doch vlakbij Dronten gelegen) locatie dan vorig jaar. Wij zullen slapen op het prachtige groepskampeerterrein de Abbert, iedereen moet dus zorgen dat hij/zij een slaapplekje in een tent heeft -- in het facebookevent kunnen plaatsen in tenten worden aangeboden en gevraagd. 

Het verblijf, eten en drinken voor het hele weekend zullen ongeveer €35 euro per persoon gaan kosten. We gaan per carpool naar Dronten -- als je een auto ter beschikking kan stellen, geef dat alsjeblieft aan bij de organisatie of in het facebookevent. Met de brandstofkosten erbij, zal het hele weekend ongeveer €40 gaan kosten. We vertrekken vrijdag rond 17.00 uur en komen zondag rond dezelfde tijd weer terug in Groningen.

Schrijf je snel in, het wordt fantastisch!

kusjes,
Jort, Lonneke en Oscar

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen