Running-dinner-en-een-film

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
25 okt. 2021 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Artcie
Datum en tijd
26 okt. 2021 18:00 - 23:55
Locatie
Groningen binnenstad

Running-dinner-en-een-film

I’m having an old friend for dinner.’

‘Is butter a carb?’ 

‘If you are what you eat, I only want to eat the good stuff.’ 

 

Dat films en lekker eten goed samengaan weten we natuurlijk allang. Vandaar dat de Artcie op dinsdag 26 oktober een running-dinner-en-een-film organiseert! 

Deze running-dinner-en-een-film is een superleuke manier om je mede-STUFF’ers (beter) te leren kennen! Tijdens het running dinner ga je met je groepje (een mix van mensen uit verschillende jaarlagen van STUFF) langs een aantal huizen van Artcieleden. Bij elk huis eet je een andere gang, culinair bereid door de Artcie. Vervolgens zal je bij het laatste huis een leuke, verrassende, bijzondere, prikkelende maar in ieder geval kunstzinnige film voorgeschoteld krijgen.

De avond begint om 18u, waar je bij het eerste huis een voorgerecht krijgt. Vervolgens verplaats je met je groepje naar het tweede huis voor het hoofdgerecht, en naar het laatste huis voor een nagerecht en de film! We verwachten dat het running dinner rond een uurtje of twaalf tot zijn einde komt. 

In principe zal er vegetarisch gekookt worden (met veganistische optie). Graag horen we het wel als je veganistisch eet of als je andere dieetwensen of allergieen hebt, ivm inkopen doen.  

We richten op een kostprijs van 3/4 euro per persoon (en daarvoor krijg je dus 3 gangen te eten!!!). Tijdens de aanmelding op de site vragen we je om je mobiele nummer, zodat we een whatsappgroep kunnen aanmaken met alle deelnemers, waarin de overige informatie (planning, groepjes, adressen) zal worden gedeeld. 

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook! Tot dan en kunstzinnige groetjes,

De Artcie 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren