Lustrum (passe partout)

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Meerdaagse activiteiten
Organisator
Lustcie
Vanaf
14 okt. 2019
Tot
18 okt. 2019

Lustrum (passe partout)

Koop hier je passe-partout kaarten voor de geweldige STUFF Lustrumweek van 14 tot 18 oktober: THE END OF TIME!!! 

STUFF heeft eeuwen gespaard en de lustrumcommissie heeft meer dan een jaar gewerkt om samen met jullie op spectaculaire wijze te kunnen vieren dat filosofie studeren fucking leuk is. 

Terwijl de klok aftelt en het eind(feest) nadert spenderen wij onze laatste uren samen, met een goeie dosis spanning, gezelligheid en alcohol. Koop nu je kaarten voordat het te laat is!

Extra info timetable:

Maandagmiddag trappen we de lustrumweek af om 17:00, met een borrel op de faculteit. Om 20:00 spreken we af bij JumpXL (kom op tijd!) om te werken aan ons uithoudingsvermogen, want die zullen we nodig hebben deze week. 

Dinsdag om 17:00 is er de kans om met je team voor de GangWarGame van woensdag flink te hypen en voorbereidingen te treffen. Zorg dat je een vette outfit hebt en een pakkende gangnaam. Je kan je team inschrijven op een lijst die in de kantine hangt (4 - 6 personen per team). Zorg dat je stevig eet tussendoor, want om 20:00 begint het bekende Accie beerpongtoernooi met lustrumtwist. 

Woensdag om 11.45 is het tijd voor de brakke bring your own brunch. Het is belangrijk dat je hier aanwezig bent als je meedoet aan de GangWarGame, deze zal uitgelegd worden terwijl jij je broodje naar binnen werkt. Om 13:00 is het zover, de enige echte Apocalyptic Gang War Game begint! Deze zal duren tot ongeveer 18:00, dan is er tijd om te eten. Om 20:00 begint The Final War, het lasergametournament op de faculteit. 

Donderdag doen we nog even rustig aan, voordat de hel losbreekt. Om 18:00 is de charity potluck op de faculteit, het is leuk als iedereen kookt voor zo'n 4 man. Als je niet de kans hebt om te koken is dat oké, maar dan horen we dit graag even van tevoren. Om 21:00 zetten we de film aan, het is nog een verassing welke. 

Vrijdag is er 13:00 een STUFF-reünie, bedoelt voor mensen die hun bachelor al hebben. Loop je al wat langer rond op deze faculteit en lijkt het je leuk om je oudmedestudenten weer eens te zien? schrijf je dan in via de onderstaande link voor de reünie! Deze zal om 17:00 overgaan in een VrijMiBo, deze is voor iedereen! Dan om 20:00 is het zover, het hoogtepunt van de lustrumweek alsook je leven: The Final Party. Hier zijn introducees welkom!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAWVpeAbiqsbzEpS7zD4pwaq0F5RTxRTYuM_RXVJemt1xTpQ/viewform

-------------------------------------------------------

The passe-partout tickets for the amazing STUFF lustrum week from the 14th 'til the 18th of Octobre are for sale, themed THE END OF TIME!!!

STUFF has saved the means for ages and the lustrum committee has worked for over a year to celebrate studying philosophy.

While time is running out and the final party is getting close, we spend our last houres together with exitement, fun and alcohol. Buy your tickets before it's too late!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren