Website niet langer up-to-date

Beste leden,

Het zal jullie opgevallen zijn dat de website soms niet goed werkt, al dan niet incorrecte of gedateerde informatie weergeeft. We zijn hiervan op de hoogte en zijn druk bezig met het maken van een nieuwe website, waardoor deze website binnenkort niet langer in gebruik zal zijn. Hetzelfde geldt voor de Qualia site. Voor verdere informatie en vragen kunt u mailen naar [email protected]

Hopende jullie genoeg geïnformeerd te hebben. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Van Oorschot II


Welkom bij STUFF!

Wat is STUFF?
De naam ‘STUFF’ staat voor Studievereniging Faculteit Filosofie. Zij is in 2004 opgericht als vereniging voor alle filosofiestudenten aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als doel om het contact tussen studenten te vergroten/bevorderen.

Wat doen wij?
Ieder jaar organiseren we veel activiteiten, beginnend bij de introductieperiode. In deze tijd verzorgen wij (in samenwerking met de faculteit) het studentmentoraat, het introkamp en de introductieborrel.

In de rest van het jaar organiseren we de studiereis, carrièredagen, een beerpong toernooi, maandelijkse borrels en vele andere activiteiten. 

Verder ‘verzorgt’ STUFF (met de faculteit) het verenigingsblad de Qualia: een magazine vol filosofische essays, interviews en overige filosofiegerelateerde stukken. Dit alles wordt geschreven door onze eigen filosofiestudenten. 

Karakter van STUFF
Onze studie heeft een kleine faculteit met een gemoedelijke en vrijblijvende sfeer. Dit karakter heerst dan ook in de vereniging.
De faculteit Wijsbegeerte heeft een grote verscheidenheid aan studenten: politieke voorkeur varieert van links tot rechts, progressief tot conservatief. Ook hebben de studenten verschillende levensstijlen, persoonlijke opvattingen, etc. Onze vereniging heeft daarom een grote variatie aan evenementen, waarmee we proberen om al deze studenten op hun plek te geven binnen de vereniging.

Lid worden
Als je bij onze faculteit staat ingeschreven kan je lid worden van STUFF. Het lidmaatschap kost €15,- per jaar. Iedereen die lid is wordt uitgenodigd voor onze evenementen, ontvangt de Qualia en krijgt korting bij het bestellen van studieboeken.
Je kunt je inschrijven via het kopje "Lid worden".

Actief lid worden
Als lid van STUFF zijn er verschillende manieren om je actief te betrekken bij de vereniging. Je kunt je aansluiten bij commissies, de Qualia en de STUFF-band. De commissies zijn verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, de Qualia schrijft het blad ‘Qualia’ en de STUFF-band treedt op bij bepaalde evenementen.

Verder is er de mogelijkheid om zelf activiteiten te bedenken en hiervoor commissies op te richten. 

Website
De website is bedoeld om algemene informatie te geven, maar mocht je nog specifieke vragen hebben kun je contact opnemen met onze secretaris (Caio): [email protected] of onze voorzitter (Marte): 0650265964. We helpen je graag!


Met vriendelijke groet ,

Bestuur van Oorschot II

Toekomstige evenementen

Geen aanstaande evenementen

Onze sponsoren