Website niet langer up-to-date

Beste leden,

Het zal jullie opgevallen zijn dat de website soms niet goed werkt, al dan niet incorrecte of gedateerde informatie weergeeft. We zijn hiervan op de hoogte en zijn druk bezig met het maken van een nieuwe website, waardoor deze website binnenkort niet langer in gebruik zal zijn. Hetzelfde geldt voor de Qualia site. Voor verdere informatie en vragen kunt u mailen naar stuffsecretaris@gmail.com.

Hopende jullie genoeg geïnformeerd te hebben. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Van Oorschot I

Welkom op de website van STUFF!


Sinds het oprichten van de vereniging op 18 oktober 2004 zet STUdievereniging Faculteit Filosofie, STUFF in het kort, zich in voor de filosofiestudenten in Groningen. Door middel van het organiseren van vele activiteiten, uiteenlopend van studiegerelateerde activiteiten zoals carrièredagen en filmlezingen tot sociale evenementen als het jaarlijkse introductiekamp en de maandelijkse borrel, probeert STUFF het platform te zijn voor studenten om elkaar te ontmoeten en samen te ontspannen buiten de college-uren om. Een kort overzicht van de evenementen staat hieronder, voor een compleet overzicht kun je daar op klikken.

STUFF is een vereniging van en voor de filosofiestudent. Wijsbegeerte is een kleine studie en dit uit zich in de hechte en vrijblijvende sfeer die de vereniging karakteriseert. Zo is er ruimte voor mensen om hun filosofische discussies voort te zetten en wellicht naar een hoger niveau te tillen    maar is het net zo goed mogelijk om deze zaken juist even terzijde te schuiven. Filosofen van een bepaald wetenschapsgebied zijn ook meer dan welkom bij STUFF, want STUFF is voor iedereen! Aanmelden is mogelijk via de site of door contact op te nemen met de secretaris.

De website is bedoeld om de meest algemene informatie te geven over wat STUFF doet en wat zij voor jou kan betekenen, maar als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met fil-stuff@rug.nl We helpen je graag! Vergeet daarnaast niet lid te worden van onze Facebookgroep.

Verder is STUFF trots verbonden te mogen zijn met het nog langer bestaande verenigingsblad Qualia dat zowel binnen de faculteit als bij filosofieverenigingen in andere steden gretig wordt gelezen.


Toekomstige evenementen

Geen aanstaande evenementen

Onze sponsoren