Welkom op de website van STUFF!


Sinds het oprichten van de vereniging op 18 oktober 2004 zet studievereniging Faculteit Filosofie, STUFF in het kort, zich in voor de filosofiestudenten in Groningen. Door middel van het organiseren van vele activiteiten, uiteenlopend van studiegerelateerde activiteiten zoals carrièredagen en filmlezingen tot sociale evenementen als het jaarlijkse introductiekamp en de maandelijkse borrel, probeert STUFF het platform te zijn voor studenten om elkaar te ontmoeten en samen te ontspannen buiten de college-uren om. Een kort overzicht van de evenementen staat hieronder, voor een compleet overzicht kun je daar op klikken.

STUFF is een vereniging van en voor de filosofiestudent. Wijsbegeerte is een kleine studie en dit uit zich in de hechte en vrijblijvende sfeer die de vereniging karakteriseert. Zo is er ruimte voor mensen om hun filosofische discussies voort te zetten en wellicht naar een hoger niveau te tillen    maar is het net zo goed mogelijk om deze zaken juist even terzijde te schuiven. Filosofen van een bepaald wetenschapsgebied zijn ook meer dan welkom bij STUFF, want STUFF is voor iedereen! Aanmelden is mogelijk via de site of door contact op te nemen met de secretaris.

De website is bedoeld om de meest algemene informatie te geven over wat STUFF doet en wat zij voor jou kan betekenen, maar als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met secretaris@stuffgroningen.nl. We helpen je graag! Vergeet daarnaast niet lid te worden van onze Facebookgroep.

Verder is STUFF trots verbonden te mogen zijn met het nog langer bestaande verenigingsblad Qualia dat zowel binnen de faculteit als bij filosofieverenigingen in andere steden gretig wordt gelezen.

Nieuws

Undergraduate Public Philosophy Writing Contest!!  The deadline to submit an essay for this award is December 20, 2018, at 5 p.m. EST. So be...


Het Filosofie Magazine (tijdschriften liggen in de kantine) is dringend op zoek naar een stagair voor het festival 'Thinking Planet'. Dit is...


Student Christmas Chess

Student Christmas Chess

Do you play chess in the canteen or during our drinks at De Graanrepubliek? Do...