Sponsoren

Deze pagina, waar je de sponsoren van STUFF kunt vinden, is alleen toegankelijk voor STUFF-leden. Zij steunen ons op verschillende manieren, dus bekijk vooral even wat je er persoonlijk aan hebt! Zonder hen waren veel van onze plannen niet mogelijk geweest, dus we zijn ze allemaal natuurlijk erg dankbaar!

Via onze SponsorKliks pagina kun je bij allerhande websites, zoals Dominos, Bol.com, Wehkamp, Expedia en Albert Heijn bestellen voor hun gebruikelijke tarieven. Maar terwijl jij zoals gebruikelijk een pizza bestelt, sponsor je STUFF! Vergeet dus vooral niet om een kijkje te nemen op onze pagina, zodat je voortaan niet vergeet via SponsorKliks te bestellen.

unnamed.gif
Ga naar de SponsorKliks pagina van STUFF

Als STUFF-lid krijg jij 10% korting op het bedrukken bij DressMe! Als je deze pagina laat in combinatie met je collegekaart laat zien bij DressMe, weten zij dat jij STUFF-lid bent en recht hebt op de korting. Veel plezier met je persoonlijke kleding!

Logo_DressMeClothing.png
Ga naar de website van DressMe

Dit is het derde jaar dat we naar Simplon gaan voor onze mooie Bandjesavond. In elke Qualia is ook altijd een advertentie van Simplon waarin ze toffe optredens promoten. Wat kijgen we daarvoor terug? 30 vrijkaartjes! Een avondje gratis genieten van leuke muziek, wie wil dat nou niet?!

simplon.jpg
Ga naar de website van Simplon
veralogo-wit.jpg
Ga naar de website van Vera

Ook advertenties van de Vera zijn altijd in de Qualia te vinden. In ruil daarvoor bezoeken we net als bij Simplon gratis een concert in de Vera met 30 STUFFers!

Godert Walter is een boekenwinkel die al sinds 1942 is gevestigd in Groningen. Je kan de winkel vinden op de Oude Ebbingestraat. Ze hebben zelfs een afdeling "Filosofie". Ga een keertje langs om lekker rond te snuffelen!

logo_godert_walter.png
Ga naar de website van Godert Walter
Hartje.jpg
Ga naar de website van 't Hartje

't Hartje heeft de folders gedrukt die we hebben laten maken om STUFF te promoten. Je kan ongeveer alles laten drukken bij 't Hartje, dus wanneer de printers in de UB het weer eens hebben begeven kan je hier al je documenten uitprinten! 

Philos is een filosofisch café hier in Groningen. Ze hebben dit jaar in de eerste Qualia hun programma voor het najaar gepromoot. Op de website van Philos staan al hun lezingen, cursussen en leesgroepen.

Philos__Groningen.png
Ga naar de website van Philos
AIESEC_logo.png
Ga naar de website van AIESEC

Wil jij je in een internationale omgeving verder ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak? AIESEC zit in meer dan 120 landen wereldwijd en biedt studenten de kans door vrijwilligerswerk bij te dragen aan de UN sustainable development goals, of door een stage met veel verantwoordelijkheid ervaring op te doen op de werkvloer. Op deze manier hoopt AIESEC studenten net dat extra stapje te geven voor hun toekomstige carrière in een steeds verder globaliserende wereld.

EF58AB09-22EF-4A0E-AC2B-717A18FCFE65.jpeg
Ga naar de website van Café The Crown

A cosy (or as the dutch say 'gezellig') international pub in the centre
of Groningen, with a wide selection of special beers and drinks. A good
and nice place to drink for everyone! All are welcome! Cheers!


Café The Crown is de locatie van de maandelijkse STUFF-borrel, speciaalbier voor 3 euro op dinsdag!

Onze sponsoren