Carrière

Als student filosofie krijg je waarschijnlijk vaak de vraag: 'Wat kun je er nu mee?' Misschien weet je het zelf ook nog niet, maar er is genoeg te doen met de opleiding Wijsbegeerte. Onder dit kopje geven we relevante informatie over het toekomstperspectief van een filosofiestudent. Check bijvoorbeeld het kopje 'Career' op Nestor (zie rechts). Of ga naar CarreerConNEXT!


"Hoe doe ik dat?" Goeie vraag! 

- Klik op de afbeelding hiernaast.

- Klik vervolgens op "Looking for more jobs? Go to Career ConNEXT!" rechtsonderaan.

- Klik vervolgens bovenaan op "Job search".

- Ga dan naar "Advanced search" naast de groene zoekknop.

- Kies dan onder het kopje "Faculty/clusters" de optie "FWB" (faculteit wijsbegeerte).

- Klik op de groene "Search" en

Voilà: uw toekomst!!! 

CS.png
Klik op afbeelding voor meer info

23 januari Carrièredag! Op de faculteit 

Op 23 januari in de middag organiseerd de Filocie met de filosofie faculteit een carrièredag in het teken van ondernemingschap. Wat kan je met filosofie na je studie? En wat is er nodig om een eigen bedrijf op te zetten met een filosofische actergrond? 

Kom allemaal naar de carrièredag en je zult alle antwoorden krijgen door de sprekers die deze dag zullen komen, en we zullen ook interactieve opdrachten doen.


Filosofie Magazine zoekt stagiair voor festival!

Het Filosofie Magazine (tijdschriften liggen in de kantine) is dringend op zoek naar een stagair voor het festival 'Thinking Planet'. Dit is een hele leuke manier om op een andere manier met filosofie bezig te zijn, dus grijp snel je kans! Meer informatie kun je vinden op: https://www.filosofie.nl/nl/artikel/50381/stagiair-programmamaker-thinking-planet-gezocht.html?fbclid=IwAR01dRxU3n9UGN1e_EtJ-D5Y9kdFW8RdDCXWEHLDiDPTnYD4-nWtAZtPIng