Carrière

Als student filosofie krijg je waarschijnlijk vaak de vraag: 'Wat kun je er nu mee?' Misschien weet je het zelf ook nog niet, maar er is genoeg te doen met de opleiding Wijsbegeerte. Onder dit kopje geven we relevante informatie over het toekomstperspectief van een filosofiestudent. Check bijvoorbeeld het kopje 'Career' op Nestor (zie rechts). Of ga naar CarreerConNEXT!


"Hoe doe ik dat?" Goeie vraag! 

- Klik op de afbeelding hiernaast.

- Klik vervolgens op "Looking for more jobs? Go to Career ConNEXT!" rechtsonderaan.

- Klik vervolgens bovenaan op "Job search".

- Ga dan naar "Advanced search" naast de groene zoekknop.

- Kies dan onder het kopje "Faculty/clusters" de optie "FWB" (faculteit wijsbegeerte).

- Klik op de groene "Search" en

Voilà: uw toekomst!!! 

CS.png
Klik op afbeelding voor meer info

Filosofie Magazine zoekt stagiair voor festival!

Het Filosofie Magazine (tijdschriften liggen in de kantine) is dringend op zoek naar een stagair voor het festival 'Thinking Planet'. Dit is een hele leuke manier om op een andere manier met filosofie bezig te zijn, dus grijp snel je kans! Meer informatie kun je vinden op: https://www.filosofie.nl/nl/artikel/50381/stagiair-programmamaker-thinking-planet-gezocht.html?fbclid=IwAR01dRxU3n9UGN1e_EtJ-D5Y9kdFW8RdDCXWEHLDiDPTnYD4-nWtAZtPIng

8 MEI - CARRIÈRE-DAG 

de eerste carrière-dag is zeer goed bevallen: er waren veel studenten aanwezig, de praatjes waren interessant en er was een heerlijke lunch. Gelukkig voor jullie: op 8 mei is er weer zo'n interessante carrière-dag!! 

Deze zal weer van 11 tot ongeveer 3 uur plaatsvinden, waarschijnlijk in Beta, en het thema is deze keer 'in de IT en het beleid als filosoof. Want wat kan je als filosoof allemaal in het bedrijfsleven? Nou heel veel! Kom deze dag naar alle interessante sprekers luisteren en ontdek wat je allemaal in de IT en in bedrijven kunt doen. Er zal natuurlijk weer koffie, thee en koekjes zijn en tussendoor een lekkere lunch. Tot dan! 


Onze sponsoren