Carrière

Als student filosofie krijg je waarschijnlijk vaak de vraag: 'Wat kun je er nu mee?' Misschien weet je het zelf ook nog niet, maar er is genoeg te doen met de opleiding Wijsbegeerte. Onder dit kopje geven we relevante informatie over het toekomstperspectief van een filosofiestudent. Check bijvoorbeeld het kopje 'Career' op Nestor (zie rechts). Of ga naar CarreerConNEXT!


"Hoe doe ik dat?" Goeie vraag! 

- Klik op de afbeelding hiernaast.

- Klik vervolgens op "Looking for more jobs? Go to Career ConNEXT!" rechtsonderaan.

- Klik vervolgens bovenaan op "Job search".

- Ga dan naar "Advanced search" naast de groene zoekknop.

- Kies dan onder het kopje "Faculty/clusters" de optie "FWB" (faculteit wijsbegeerte).

- Klik op de groene "Search" en

Voilà: uw toekomst!!! 

CS.png
Klik op afbeelding voor meer info

Filosofie Magazine zoekt stagiair voor festival!

Het Filosofie Magazine (tijdschriften liggen in de kantine) is dringend op zoek naar een stagair voor het festival 'Thinking Planet'. Dit is een hele leuke manier om op een andere manier met filosofie bezig te zijn, dus grijp snel je kans! Meer informatie kun je vinden op: https://www.filosofie.nl/nl/artikel/50381/stagiair-programmamaker-thinking-planet-gezocht.html?fbclid=IwAR01dRxU3n9UGN1e_EtJ-D5Y9kdFW8RdDCXWEHLDiDPTnYD4-nWtAZtPIng

CARRIÈRE-DAG 

de eerste carrière-dag is zeer goed bevallen: er waren veel studenten aanwezig, de praatjes waren interessant en er was een heerlijke lunch. Gelukkig voor jullie: er komt snel weer zo een carrière-dag aan, dus houdt de site van STUFF en deze pagina goed in de gaten! 

Om deze carrière-dag weer zo'n succes te maken, willen wij graag van jullie weten wat voor thema jullie graag zouden willen zien. Het vorige thema was ondernemerschap, dus misschien willen jullie nu iets totaal anders zoals 'filosofie docenten' of 'journalistiek'. Wij horen het graag, dus stuur een mail naar stuffcommissarisfeno@gmail.com met jullie ideeën. 


Onze sponsoren