Filosofie lezen

Wat is er nog meer om te lezen naast je studieboeken?

Buiten Heidegger, Plato en Hume zijn er natuurlijk nog heel veel andere teksten te lezen van filosofen. Soms bekend, soms minder bekend. Soms is het een artikel uit de krant, soms uit een tijdschrift en soms op een website. Op dit deel van de site kun je leuke artikelen en interessante sites vinden om buiten je studieboeken nog meer filosofie te lezen. Veel plezier! 

Leuk om te lezen:

Een interessante site met veel verschillende filosofische artikelen is 'bij nader inzien'. Neem eens een kijkje: https://bijnaderinzien.org/author/bijnaderinzienblog/

Ook leuk om te lezen:

Je hebt ze misschien al zien liggen in de kantine, maar blader ze ook eens door! Wij hebben namelijk verschillende tijdschrijften van 'filosofie magazine' op de faculteit liggen. 

En ook super leuk, de tijdschriften van onze zusterverenigingen:

ERA (Filosofievereniging in Rotterdam) en FUF (filosofievereniging in Utrecht) hebben net als onze eigen vereniging STUFF een faculteitsblad. Hier schrijven studenten, docenten en gewoon filosofische mensen stukken in. Zij zetten deze filosofische tijdschriften online, waardoor wij ze ook kunnen lezen. Neem eens een kijkje!

ERA: http://erarotterdam.nl/faculteitsblad-twijfel/
FUF: https://fufxl.nl/links/de-filosoof/


Onze sponsoren