Nieuws

Boeklezing: Betrouwbare wegwijzers op de levensweg van de mens

Heeft u het volgende ook eens gedacht? "Had ik dat maar eerder geweten... dan zou veel in mijn leven anders gelopen zijn." Men zoekt vaak naar antwoorden op vragen die wij op ons levenspad tegenkomen. Daarbij is het makkelijk het zicht te verliezen op de weg, die we ons hadden voorgenomen. Wat zou het daarom mooi zijn om betrouwbare wegwijzers te vinden, die ons zonder omwegen naar een zinvolle levensbestemming leiden, waarbij bepaalde gevaren en moeilijkheden zelfs vermeden kunnen worden. Het boek De Graalsboodschap «In het Licht der Waarheid» van Abd-ru-shin biedt de lezer een betrouwbaar houvast hiervoor.

Woensdagavond 22 november vindt er om 20:00 een lezing plaats over dit boek in Centrum de Poort (Moesstraat 20). Inloop is vanaf 19:30. Tijdens de lezing zullen vragen aanbod komen als Hoe ontstaat het lot van de mens?, Wat is het onderscheid tussen geest en verstand?, Wat is de weg van de mens na de dood? en Welke hulp kan ons in het leven
terzijde staan? Het antwoord op deze vragen wordt gegeven vanuit de wegwijzers die De Graalsboodschap biedt.

Na de lezing door de heer Huitsing is er ruimte om vragen te stellen en de werken van Abd-ru-shin in te zien.

Wil je graag komen? Stuur dan even een mailtje naar Uitgeverij Alexander Bernhardt Nederland via het emailadres svanschaardenburg@alexander-bernhardt.nl. De entree is gratis.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen