Nieuws

Sollicitatie studentassessor

Ben jij student wijsbegeerte en heb jij interesse in het bestuur van onze Faculteit? Maak jij je sterk voor de filosofiestudent en heb je affiniteit met onderwijsaangelegenheden? Solliciteer dan voor 10 mei 2019 voor de functie van studentassessor aan de Faculteit Wijsbegeerte 2019-2020.

Ieder jaar krijgt één student de mogelijkheid om binnen het faculteitsbestuur een adviserende functie te bekleden betreffende velerlei studenten- en onderwijszaken aan onze faculteit. Als assessor vergader je wekelijks met het faculteitsbestuur en met de assessoren van andere faculteiten. De functie loopt van 1 september 2019 tot 1 september 2020 en je krijgt er beurs voor.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar de huidige assessor Willem Noordink via fil-studentbestuurslid@rug.nl, of voel je vrij hem te sms'en of appen via 0644086500. Bellen mag ook, maar Willems telefoon staat erg vaak op de nachtstand. Tot de sollicitatiedeadline kan er vrijblijvend koffie worden gedronken met Willem.

De sollicitatiedeadline is 10 mei 2019, en bij deze vragen we je een brief in te sturen (max 500 woorden, naar hetzelfde mailadres) waaruit je ervaring en motivatie blijkt. Een uitgebreid curriculum vitae is niet per se nodig, maar een klein toegevoegd lijstje van functies en werkzaamheden van de afgelopen jaren wordt zeker geapprecieerd.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren