Nieuws

Uitnodiging Diesdiner Navigators

Uitnodiging Diesdiner Navigators

De Navigators hebben ons uitgenodigd voor hun diesdiner. Wil je dat er gratis voorje gekookt en opgeruimd wordt en nieuwe studenten leren kennen? Geef je dan op via de volgende link: https://www.nsgroningen.nl/inschrijven/diesdiner-2018.  Na het eten organiseren ze op hun sociëteit aan de Hardewikerstraat 7 een pubquiz en aansluitend een borrel. Ook hiervoor zijn alle huizen van harte uitgenodigd.

Graag willen wij u (en uw leden) uitnodigen voor een gratis diesdiner ter ere van de 24e verjaardag van Navigators Studentenvereniging Groningen. N.S.G. is een actieve, christelijke studentenvereniging met ongeveer 450 leden. 
 
Op maandag 28 mei willen wij graag onze verjaardag samen met u vieren. Wij zullen in groepjes studenten bij u langskomen om voor u te koken, samen met u te eten en daarna alles weer op te ruimen, en dat is helemaal gratis! Wij zoeken studentenhuizen die graag zo'n verzorgd diner willen krijgen in hun eigen huiskamer. Het doel is om elkaar te leren kennen en een gezellige avond met elkaar te beleven. Na het eten organiseren wij op onze sociëteit aan de Hardewikerstraat 7 een pubquiz en aansluitend een borrel. Ook hiervoor zijn alle huizen van harte uitgenodigd. 
 
Studentenhuizen kunnen zich inschrijven via de volgende link: https://www.nsgroningen.nl/inschrijven/diesdiner-2018. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen