Aanmelding Alumni Reünie

Aanmelding STUFF-reünie 18 oktober.


Ter ere van het 15 jarige bestaan van STUFF wordt tijdens de lustrumviering in oktober een reünie georganiseerd voor onze oud-leden; een mooie aangelegenheid om weer even te filosoferen, je studievrienden weer te zien en eventueel een feestje te vieren!


Dit is het voorlopige programma. Deelname aan de verschillende onderdelen is vrijblijvend:


15:00 – Informeel college en discussie: ‘for old times sake’

17:00 – Vrijdagmiddagborrel in de kantine: ‘Lodi geeft een rondje’

18:30 – Etentje (op aanmelding, kost ongeveer 20 euro)

20:30 – Lustrumweek eindfeest (5 euro aan de deur), thema: ‘the end of time’


Voor de promotie van deze reünie willen we een beroep doen op jouw mond-tot-mond-capaciteiten. Een reünie is immers veel leuker wanneer al je vrienden van toen er ook zijn (daarnaast hebben we door de strenge wetgeving niet meer al jullie gegevens). Stuur daarom alsjeblieft snel berichtje naar je oude klasgenoten en nodig ze uit om samen met ons het bestaan van STUFF te komen vieren!


Hieronder kun je je aanmelden via de Google Forms link. Doe dat, want dan kunnen we rekening met je houden in de organisatie. Vul ook je emailadres in, je krijgt later namelijk een mail met het definitieve programma en een aanmeldingslijst voor het lopende buffet (je mail wordt alleen gebruikt voor dit evenement). Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Floris: 0639213337.  


Tot vrijdag 18 oktober, wij hebben er zin in!


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAWVpeAbiqsbzEpS7zD4pwaq0F5RTxRTYuM_RXVJemt1xTpQ/viewform


Onze sponsoren