Accie

De ACCIE is de activiteitencommissie van STUFF, die per jaar ongeveer 5 a 6 activiteiten organiseert. Dit jaar gaat de ACCIE echter als een speer! Met super spannende en toffe activiteiten gaan ze het jaar helemaal op z’n kop zetten! Dus wacht niet rustig af, maar doe mee, meld je aan, feest er op los, wees actief, denk mee en vooral mis het niet!! Dit jaar beloofd feest activiteiten, natuur evenementen, sportieve sessies en nog veel meer! (Mocht je nou goede ideeën hebben dan kan je deze mailen naar [email protected] of in de ideeën box in de kantine stoppen.)
We hebben het beste team voor je klaar staan en voor het geval dat je het niet gelooft, ze stellen zich hier onder even aan je voor dus oordeel zelf!
Deze superhelden maken STUFF 2019 / 2020 tot het grootste feest ooit:

Hoi! Ik ben Sharon, en ben dit jaar jullie ACCIE-voorzitter! Dit is mijn derde jaar bij stuff en ik ben bang dat ik verslaafd ben.. Ik kan me echt niet meer voorstellen hoe mijn leven zou zijn zonder de super leuke mensen en activiteiten. Dit jaar wil ik jullie net zo verslaafd laten worden door de leukste dingen te organiseren! Ik hoop jullie snel te zien bij de eerstvolgende activiteit en laten we er een top jaar van maken!!
Hallo STUFFers! Ik ben Ren en ik ben dit jaar de vicevoorzitter van de ACCIE. Ambitieus genoeg om een titel te willen maar te laks om daadwerkelijk verantwoordelijkheden te dragen. Een veredelt algemeen lid dus. Aangezien ik momenteel probeer een scriptie in elkaar te zetten ben ik vooral te vinden in de kantine terwijl ik pauze houdt. Hierdoor heb ik super veel tijd om met jullie toffe plannen te bedenken voor activiteiten en ik vind het dan ook leuk als jullie met ideeën komen! Schroom niet. Tot op de activiteiten!!!! xoxo

Hoi, Jacob is mijn naam. Ik ben naast tweedejaars filosofiestudent ook penningmeester van de Accie. Een groot deel van mijn taak is dat ik kosten begroot. Dit is voor mij natuurlijk een fluitje van een cent. Dit gemak geldt alleen voor taken die om geld gaan. Mijn gaven zijn beperkt tot uitgaven. Als je op zoek bent naar goede grappen moet je verder zoeken. Over kosten praat ik vele keren maar verder heb ik niet veel te delen.

Hoi STUFFers! Ik ben Nicole en ik vervul dit jaar de rol van notulist binnen de ACCIE. Ik zit in het eerste jaar van mijn bachelor filosofie. Hiervoor heb ik 2 jaar Social Work gestudeerd, maar dit is mijn eerste jaar als commissielid.

Hey hallo! Ik ben Naud Katerberg, eerstejaars filosofiestudent en vervul dit jaar bij de Accie de rol van kritisch lid (laten we eerlijk zijn: je moet courgette niet overal doorheen gooien, cherrytomaatjes gooi je pas op het laatst door een pasta met pesto en ‘overnieuw’ is eigenlijk gewoon een smerige contaminatie van ‘opnieuw’ en ‘over) en vice-vice-voorzitter. Op papier ben ik naast filosofiestudent ook derdejaars sociologiestudent, maar ben niet van plan om daar nog vakken te volgen. Vanaf dit jaar heb ik Marx en weber verwisseld met Socrates en Sartre. Ik heb echter wel grote affiniteit met het sociologisch vakgebied en propageer graag het belang van de sociologie. In mijn vrije tijd ben regelmatig te vinden in Kult, Vera en OOST. Als je het met me over muziek wil hebben: wees gewaarschuwd, want er is een grote kans dat je in een uren durende monoloog beland over Ty Segall, The Beatles of de Londense jazzscene.

Accie activiteiten

Geen aanstaande evenementen

Accie

Sharon Boersma (2017) Voorzitter
Ren de Jong (2018) -
Naud Katerberg (2019) -
Nicole Vos (2019) -
Jacob Zijlstra (2018) -

Onze sponsoren