Accie

Het razendsnelle ACCIE team ziet er niet alleen uit alsof ze net uit een accie-film zijn gerold, ze hebben de meest (ge)wilde plannen om dit jaar nog net wat interessanter te maken voor alle geliefde STUFFERS.  Ze zijn ervoor om je ervaringen naar nieuwe hoogtes en dieptes (als je weer iets te diep in die beerpong cup gekeken hebt) te brengen. En als je hun doos vult luisteren ze naar al je ideeën!

De ACCIE is de activiteitencommissie van STUFF, die per jaar ongeveer 5 a 6 activiteiten organiseert. Bijvoorbeeld het beerpongtoernooi en het lasergamen in de faculteit. We zijn een gezellige groep van vijf personen, die bijna elke week bijeenkomen om te brainstormen over nieuwe ideeën en de uitvoering hiervan. Als jij een leuk idee hebt, kun je deze in de ACCIE doos gooien, deze staat in de kantine. Wat onze activiteiten betreft is alles mogelijk, hou dus vooral in de gaten wat we dit jaar allemaal nog gaan doen! 

Zoals die goede ouwe Ari altijd al zei, geluk is een activiteit van de ACCIE! (Oké, eigenlijk van de ziel, maar je kunt de ACCIE natuurlijk wel een beetje zien als de ziel van stuff ;) )

De ACCIE is te bereiken via accie@stuffgroningen.nl

Accie activiteiten

Accie

Sharon Boersma (2017) Voorzitter
Ren de Jong (2018) -
Naud Katerberg (2019) -
Nicole Vos (2019) -
Jacob Zijlstra (2018) -

Onze sponsoren