De STUFF-bands

De STUFF-band van 2019-2020 is 'fundamenteel dissonant'. Een gevarieerde groep muzikanten gekenmerkt door een jazz vleugje.

''Dit is echt top!''
-Muziekkenners

'Niet mijn soort muziek, maar toch lekker.'
-J.S. Bach

WhatsApp_Image_2020-03-04_at_13.26.35.jpeg
v.l.n.r Erik, Merlijn, Deïrdre, Jan, Sijmen


The Stuffed Owls is de naam van de eerste STUFF-band, opgericht in 2015. Omdat de naam zo ontzettend catchy is en omdat ze zo kunnen teren op de bekendheid van de vorige formatie hebben bands uit 2016 en 2017 ze besloten deze naam weer te gebruiken. 

2018 bracht echter niet alleen twee nieuwe STUFFbands, maar ook twee nieuwe namen:

*Always Abstract Sociaal* Tosti Soep (At The Movies)

Wij zijn één van de twee gezellige STUFF-bands van dit jaar: *Always Abstract Sociaal* Tosti Soep (At The Movies). Onze naam is geïnspireerd door de mysterieuze jongedame die ons gezelschap houdt wanneer wij in ons gure repetitiehok tezamen komen om te repeteren voor ons leven. Dat doen we ongeveer wekelijks.

Onze band bestaat uit zes lieftallige leden. Jurgen Bakker: de enige niet-filosoof in ons midden, vormt van achter zijn drumstel het ritmisch skelet van de band. Sam Alma is onze bekwame bassist, met als belangrijke bijtaak het in de gaten houden of onze dynamiek wel in orde is. Jorrit Krom en Wouter Wiersma zijn onze gitaristen, die hier en daar wel eens de show weten te stelen met hun schitterende solo’s. Dan is er nog Lucas Kuipers, die uitvoerig de toetsen toetst met zijn vaardige vingers. Tenslotte is er nog onze zangeres: Marieke Luinge, die met gemak alle sterren de hemel uit zingt (ze is ook heel bescheiden).

Met dit clubje muzikanten spelen we een repertoire dat bestaat uit klassieke Rock- en scheurmuziek die bij menig luisteraar een belletje zal doen rinkelen, afgewisseld door nummers die iets rustiger, maar die absoluut niet minder swingend zijn!

WhatsApp_Image_2019-02-28_at_20.25.33.jpeg
*Always Abstract Sociaal* Tosti Soep (At The Movies)

St. Thomas & the Paradigm Shifters AKA Blåsväder

Het is 2025. De festivalgangers van Burning Man zijn in volledige extase na een monumentaal optreden van St. Thomas & the Paradigm Shifters AKA Blåsväder die op een afscheidstour zijn voor hun laatste platinum album. Achter de schermen komt de band uitgeput af: Luna, de drummer, met haar armen als boomstronken. Olivier, de toetsenist, met zijn wilde haren waar zijn creatieve vermogen in opgeslagen is. Mirdin, die met haar bas diepe tonen in het muzikaal geheel slingert. Han, de gitarist die alleen maar resonante akkoorden op zijn hals heeft zitten. Edwin, de viking met de woeste baard die toch eigenlijk Rockster wil zijn. De poezelige Floor, die de geluidsbak van de band samenbrengt met haar gezang, en voor de rest het liefst stilletjes is. En de nieuwste aanwinst Maurice, die de geest Miles Davis in zijn spel verweeft.

Dit stel ongeregelde muzikale genieën zal een show leveren waar menig artiest ‘U’ tegen zegt. Verwacht grootse symfonieën, muzikale meesterwerken, jamsessies waar je oren van zullen smelten. Dit. Is. St. Thomas & the Paradigm Shifters, AKA Blåsväder.

WhatsApp_Image_2019-03-14_at_01.16.48.jpeg
St. Thomas & the Paradigm Shifters AKA Blåsväder

Wil je stuffbands in de gaten houden? Dat kan! Like ze op facebook en volg ze op instagram om op de hoogte te blijven van de laatste vorderingen.

Onze sponsoren